tiistai 21. kesäkuuta 2016

Alkulohkot ohi!

Tuli sitten pelattua se viimeinenkin alkulohkon peli. PIF yritti taistella ja onnistuikin ihan hyvin. Lopputulos meille 3-0. Lähinnä keskityttiin pitämään maali puhtaana ja välteltiin loukkaantumisia. 280 minuuttia nyt pidetty oma maali puhtaana. PIF sai pari minuuttia ennen loppua yhden todella hyvän vedon maaliamme kohti. Aino torjui varmasti. 7 nollapeliä kertoo pelisysteemin toimivuudesta, on sitä keväällä harjoiteltukin. Viimeisessä D13-tyttöjen Alueliiga-pelissä viime viikolla Ilves painoi koko 70 min meidän päähän. Kuusi päästettiin, ekalla jaksolla vain yksi. Siitä huolimatta näki, että kun päästään oman ikäisiin niin homman pitäisi toimia.
Huomenna jatketaan jatkopeleillä. Ne onkin sitten oma maailma. Voi olla että heti ekasta lähdetään laulukuoroon. Yritetään kuitenkin päästä niin pitkälle kuin taidot riittävät. Paineetkin hiukan lisääntyvät, tosin joukossa on useita joukkueita kenelle turnausten jatkopelit ovat tuttuja. Meillekään tilanne ei ihan uusi ole. Tasan vuosi sitten tipuimme ekalla kierroksella. Kontu vei ja me katseltiin. Nyt ilmeisesti vastaan tulee JÄPS. Tuttuja pelaajia TUPS/JÄPS YJ:stä todennäköisesti.
Toivotetaan kaikille tasapuolisesti onnea huomisen peleihin. Nyt alkaa Ålandia Cupin DISCO-ILTA. Nicen tytöillä on omat poikaystävät Porissa ja viime vuoden ruotsalaisjoukkue ei ole tänä vuonna mukana, joten meillä soi omat musiikit koulussa. Pizzat on haettu valmiiksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti