tiistai 21. kesäkuuta 2016

Hyvää huomenta Maarianhamina ja Ålandia Cup

Nice on taas valmiina päivän taistoihin. Eilen illalla useissa turnaukseen osallistuvien joukkueiden toimihenkilöiden keskusteluissa laskettiin pisteitä, maalieroja, pohdittiin miten jatkoon vielä pääsisi, arvioitiin vastustajia. Monella joukkueella mahdollisuudet jatkopeleihin vielä elossa. Meidän ei tarvitse tänään laskea maalieroja, ottaa pakkopisteitä ym. Varma jatkopaikka ja oikeastaan ei mitään väliä kuka tulee keskiviikkona vastaan. Vastus tulee lohkosta D jossa joukkueiden järjestys elää loppuun saakka. Jos turnauksessa aikoo pärjätä, on oltava valmis pelaamaan ketä vastaan tahansa. Nyt vielä alkulohkopeleissä tasoerot ovat olleet aika suuria. Mekään esimerkiksi emme ole päästäneet vielä viidessä pelissä maaliakaan. Jatkopeleissä tasoerot pienenevät ja aletaan pelaamaan pelejä jossa yksi maali saattaa ratkaista jatkoon menijän. Paineet lisääntyvät, tarvitaan jo hieman onneakin, rasitus alkaa olla maksimissa. Jos finaaliin aikoo mennä niin keskiviikkona pitäisi hoitaa kolme kovaa peliä. Se vaatii jaksamista.
Tänään Nice lähtee pelailemaan säästöliekillä kaksi peliä alta pois. Keskitytään turnauksen muihin aktiviteetteihin ; ) Poistutaan mahdollisesti hiukan täältä koulultakin...
Ekassa pelissä vastassa TIPS. Vuoden 2015 StadiCupin voittaja. Uusi vastustaja meille. Tasainen peli varmaankin tulossa. Katsotaan kumpi panostaa peliin enemmän vai meneekö vain pelailuksi. Voisin jopa veikata jälkimmäistä vaihtoehtoa. Vältellään loukkaantumisia ja tehdään pieniä kokeiluja. Toisessa pelissä vastassa on meillä PIF. Heillä on panosta varmasti pelissä. Jatkopaikka kiinnostaa. Muille lohkon joukkueille tiedoksi. Nice ei pisteitä helposti anna, joten sitä ei tarvitse pelätä.
Laitetaan raporttia peleistä illemmalla ja yritetään mahdollisuuksien mukaan arvioida vähän jatkopelejäkin. Ja jos jollakin ei ole mitään tekemistä niin tervetuloa katsomaan pelejämme tänään. Porin punaiset on vauhdissa Nice Day tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti