torstai 16. kesäkuuta 2016

NiceFutis valmiina Ålandia Cupiin

Tavaroiden pakkaus käynnissä. Vihdoin ja viimein kauan odotettu turnaus edessä. Allekirjoittanut oli ensimmäisen kerran pari vuotta sitten KarhuFutiksen -03 poikien kanssa Ålandia Cupissa. Järjestelyt toimi ja kentät sekä vastustajat hyviä. Menestystä ei tullut. Silti unohtumaton turnaus pojille.  Turnauksen jälkeen jäi olo, tänne on päästävä uudestaan tyttöjen kanssa. Nicen -05 tyttöjen valmentajana tämän vuoden turnaukseen oli vielä silloin kaksi vuotta aikaa. Viime vuonna päätettiin lähteä vuotta nuorempina tutustumaan turnaukseen. Mukana oli muutama -04 syntynyt Nicen tyttö. Alkulohkosta jatkoon, ekalla kierroksella tippuminen. Se ei harmittanut kuin vähän aikaa, koska tiesimme että meidän vuoro on vuoden päästä oman ikäluokan peleissä. Nyt ne on sitten edessä. Kaikki mahdollinen on tehty ja vähän ylimääräistäkin. Vanhemmilla on ollut hauskaa meidän touhuja seuratessa. Ollaan varauduttu kaikkeen mahdolliseen. Tänään just kuulin, mihin me tarvitaan kauhea määrä jätesäkkejä. No yövymme koulussa sillä puolella mistä aurinko nousee. Majoitusluokka tulee olemaan erittäin valoisa aamuyöllä. Nyt sitten teipataan pussit ikkunoiden eteen... Kaikki on otettu huomioon. Maitohappo-tabletti kuurikin on menossa koko ryhmällä..

Entä pelillinen puoli. Kaksi vuotta vanhempien Alueliigaa on pelattu koko kevät, samoin piirisarjaa. Pelipaikkoja on haettu ensi viikkoa varten. Eilen pelattiin Ilveksen D03/04 ryhmää vastaan loistava peli selvästä tappiosta huolimatta. Tänään pidettiin videosulkeiset. Homma toimii.

Tavoitetta ei ole sovittu. Pelataan alkulohko läpi ja katsotaan jatkammeko keskiviikkona jatkopeleissä vai haemmeko jotain harjoitusvastustajaa. Sen verran turnausta on hehkutettu, että odotukset ovat aika kovat. Tytöt ovat tottuneet viimeisen 3-4 vuoden aikana peleihin jossa on panosta, joten itseä ei ihan hirveesti jännitä. Lähinnä täydestä sydämestä toivoo näille -05 tytöille hyvää turnauksesta, jossa jokainen pääsee näyttämään taitonsa. Joukkue on hitsautunut yhteen ja selvinnyt alkukauden koettelemuksista.

Onko torstaina Nice Day? Näillä sivuilla päivitämme meidän otteluiden ennakot ja raportit, samoin mahdollisuuksien mukaan kommentoimme koko turnauksen kulkua. NiceFutiksen seuran omilla kotisivuilla olevat -05 joukkueen sivut hiljenevät turnauksen ajaksi. Eli täältä ajankohtaiset päivitykset. Lisäksi joukkueen tytöt päivittävät instagramia NICEFUTIS 05, vanhempien päivittämänä löytyy Facebook sivut NiceFutis 05, ja jos haluat musiikkia kuunnella niin Youtube kanava Nice futis.

Olkaa hereillä ja seuratkaa meidän matkaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti