lauantai 18. kesäkuuta 2016

NiceFutiksen E11 tytöt onnistuivat maihinnousussa Maarianhaminaan!

Turnausreissu lähti hyvin käyntiin. Osasimme jäädä pois laivasta Maarianhaminassa, aina se ei ole niin helppoa. Ei käynyt kuten eräille ; ) Meidän -05 tytöt on onneksi kokeneita turnauskävijöitä. Parijonossa odoteltiin maihinnousua oikealla kannella..
Nyt kun ensimmäinen haaste on selvitetty on aika kääntää katseet huomisen peleihin. Lähdetään liikkeelle ensimmäisestä pelistämme. Vastassa tulee olemaan LoPa eli Lohjan Pallo. Aikaisemmin ei ole kohdattu. Tulemme pelaamaan pelisysteemillä 2-4-1. Vaihtoruletti pyörii koko ajan. Tarkoitus on säästellä mahdollisimman paljon tyttöjä jatkon peleihin. Yritetään nyt mennä sieltä missä aita on matalin. LoPasta ei paljon ole tietoa. Pelailee piirisarjoja -04 ja -05 ikäluokissa pääkaupunkiseudulla. Siellä pakkaa olemaan kovia joukkueita, eli jos LoPa on vähänkin pärjännyt omissa peleissään niin lienee ihan hyvä ryhmä. Meidänkin peli on ihan kunnossa, joten tarjoamme hyvän vastuksen lohjalaisille. Puolen päivän aikaan pelattava peli on molempien ensimmäinen turnauksessa, joten jännityskin saattaa vaikuttaa. Kuviotkin muokkautuvat molemmilla parempaan suuntaan pelien jatkuessa turnauksessa.
Ensimmäinen "taktinenkin" ratkaisu on tehty. Avajaiset päätettiin jättää väliin sateen vuoksi. Viime vuonna niissä oltiin ja hienot olivatkin. Nyt kuitenkin ollaan pelaamassa ja totesimme kouluun jäämisen olevan paras ratkaisu. Tosin piiloahan nuo nyt parhaillaan käyvät juosten ja kiljuen pitkin koulun käytäviä...vaikka kuinka rauhoittelisi..
NiceFutis toivottaa kaikille turnauksen joukkueille menestyksekästä turnausta. "Ans kattoo mite käy"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti