keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

STADI CUP VILISEE ÅLANDIA CUPIN JOUKKUEITA

Tällä viikolla kehäkolmosen sisäpuolella pelataan Etelä-Suomen joukkueet hyvin keräävä Stadi Cup. Turnaus suorastaa vilisee Ålandia Cupiin valmistautuvia joukkueita  : )

Stadi Cup lohko A: Honka/Gepardit ja TUPS/JÄPS YJ3. Honka/Gepardit on Ahvenanmaalla kahdella ryhmällä musta ja keltainen. TUPS/JÄPS YJ3 joukkueesta Ahvenanmaalla saattaa olla Jäpsin pelaajia. Siellä JÄPS on mukana ryhmillä sininen ja valkoinen. Ålandia Cupissa ei sääntöjen mukaan voi olla yhteisjoukkueita ja pelaajien on edustettava turnauksessa mukana olevaa seuraa. Poikkeuksena säännöissä on mainittu pienet seurat, jotka voivat muodostaa YJ:n.

Stadi Cup lohko B: ACK sininen, HooGee/KungFu pandat sininen, LePa vihreä, TUPS/JÄPS YJ2. ACK on Ahvenanmaalla kahdella ryhmällä ACK ja ACK sininen. HooGee on yhdellä ryhmällä samoin kuin LePa. TUPS/JÄPS YJ2 ryhmän Jäpsin pelaajat saattavat myös ÅlandiaCupissa olla.

Stadi Cup lohko C: EPS musta ja NuPs. Ahvenanmaalla espoolaisilla on kaksi ryhmää white ja red. NuPs löytyy taas Ahvenanmaalla lohkosta B.

Stadi Cup lohko D: EPS salamatytöt ja HJK East. Ahvenanmaalla espoolaisilla kaksi ryhmää white ja red. HJK East löytyy taas Ahvenanmaalla lohkosta D.

Stadi Cup lohko E: ACK, PPJ /sininen, EPS white. ACK:lla Ahvenanmaalla kaksi ryhmää ACK ja ACK sininen, espoolaisilla kaksi ryhmää white ja red, PPJ:llä kaksi ryhmää sininen ja valkoinen.

Stadi Cup lohko F: EPS punainen, TIPS musta, KOPSE valkoinen. Espoolaisilla kaksi ryhmää Ahvenanmaalla, TIPS yhdellä ryhmällä, samoin KOPSE.

Stadi Cup lohko G: KOPSE vihreä, HJK East II, TIPS valk. Ahvenanmaalla KOPSE, HJK East ja TIPS kaikki yhdellä joukkueella.

Stadi Cup lohko H: LePa valkoinen, TUPS/JÄPS YJ1, HJK city, HooGee KungFu valkoinen. Ahvenanmaalla LePalla yksi ryhmä. HJK city löytyy Ahvenanmaalla lohkosta B. HooGee reissaa yhdellä ryhmällä ja TUPS/JÄPS YJ1:n pelaajia saattaa löytyä JÄPS:n riveistä Ålandia Cupissa.

Laitamme asiantuntemuksemme peliin ja veikkaamme jatkoon menijät Stadi Cupin lohkoista. Tavoitteena tietää vähintään puolet : ) Katotaan mitä käy. Onnea tasapuolisesti kaikille.

Jatkoon: HJS, Honka/Gepardit, NJS, PU-62, VJS, KoiPs, Valtti, EPS valk, HJK, ACK, EPS pun, TIPS, LPS musta, KOPSe vihr, TUPS/JÄPS YJ1 ja HJK city

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti