lauantai 25. kesäkuuta 2016

NiceFutis TE11 kilpa kiittää seuraajia ja tukijoita

Blogin viimeinen teksti:


Finaalista niukka tappio JYPK:lle 0-1. Pelin tapahtumiin nähden oikea joukkue voitti 0-1. Oliko paitsiomaali? Näytti pahasti siltä. EI ollut. Videolta tarkastimme heti pelin jälkeen. Menetimmekö rankkarin? Kyllä, Oona K oli metrin verran alueella kun rikottiin. Kaikesta huolimatta JYPK oli juuri tässä pelissä sen maalin verran parempi. Parempaa rakentelua. Meillä ekalla jaksolla paikat vähissä. Toisen jakson loppupuolella hyvä paine JYPK:n päässä, pari vaparia, kulmaa ym.. No nyt vaan ei mennyt tuurillakaan sisään.


Turnauksen neljä parasta joukkuetta ennakkoon odotetut JYPK, Fc Honka, EPS ja me. TIPS tippui ensimmäisellä jatkokierroksella Hongalle. Turnaukseen yllättäjiin nimeämme IFK Mariehamnin. Tervetuloa tänne mantereen puolelle turnauksiin! Turnauksessa oli myös monia muita hyviä joukkueita joten tämän ikäluokan taso vaikuttaa suht hyvältä isossa mittakaavassa. Hyvää työtä tehdään useassa seurassa.


ÅlandiaCupin unelma oli meidän tytöillä pelata stadionilla, valmentajien tavoite oli täydellinen keskiviikko. Nämä toteutuivat tytöt pelasivat stadionilla ja joukkueen peli oli keskiviikkona niin hyvässä tikissä kuin mahdollista.


Mitä parannettavaa jäi? Nyt osataan puolustaa. Roolit ovat selvät. Tyttöjen pelipaikat sopivat tähän systeemiin. Pelikäsitys on tytöillä ikään nähden korkealla tasolla. Pelin rakentaminen ontuu. Suurin syy pienet ongelmat tekniikka puolella. Lisäksi nykyiset tyttöjen pelipaikat sopivat tämänlaiseen peliin, ei rauhalliseen pelin rakentelemiseen. Nyt sitä aletaan sitten kehittää. Syksyn turnaukset tulevat liian aikaisin. Jos saataisiin uusi systeemi pelaamaan talven Ilveksen Pirkkahalliin mennessä. Nyt kaikki uusiksi ja uusi rakentaminen alkakoon. Me kuljemme omia teitä, mallia voi ottaa.


Ikäluokan  (-05) kärkiryhmien vauhdissa mennään.. Mihinkään ei olla tiputtu. Kovaa työtä se vaan vaatii. JYPK, Fc Honka, EPS, TUPS/JÄPS YJ, ONS, HJK, HJS... sekä muut ikäluokan joukkueet. Olkaa valmiina. NiceFutis TE11 kilpa on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti