sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Raportti: NiceF-JYPK 0-0

Maaliton tasapeli. Kummallakin pari hyvää paikkaa pelissä. Tasaista vääntämistä, jossa pelin hallinta vaihteli. Välillä mentiin JYPK:n nuottien mukaan, välillä meidän. Molemmista joukkueista huomasi, että paljon on pelattu vanhempia tyttöjä tai poikia vastaan. Nyt tultiin aika lujaa puolin ja toisin tilanteisiin. Molemmat joukkueet tottuneet kauden aikana vastaaviin otteisiin. JYPK ehkä yritti rakentaa peliä enemmän mutta pystyi siihen lähinnä omassa päässä paremmin. Meidän päässä keinot vähissä. Me taas jouduttiin hiukan useammin pelaamaan vähän pidempää syöttöä, koska aika oli vähissä ja JYPS pystyi hienosti estämään meidän syöttöpeliä. Tuomarilta jäi puolin ja toisin viheltämättä muutama tilanne. Pari kertaa heilutteli kättään näyttääkseen sivurajaheiton suuntaan mutta ei viheltänyt peliä poikki. Molemmat joukkueet jatkoivat pelaamista ja tuomari antoi huitomisestaan huolimatta pelin jatkua.
Hienoa tyttöfutista kuitenkin. Pari sivusta seurannutta jonkun poikajoukkueen toimihenkilöä ihmetteli pelin loputtua pelin tempoa ja kovuutta. Kyselivät että minkä tasoisia joukkueet oikein olivat ja sanoivat että pakko oli jäädä katsomaan miten peli päättyy. Palaute oli hyvää.
Huomenna jatketaan. Aikataulultaan tiukka päivä. Kolme peliä pitäisi pystyä hoitamaan. Aamulla aloitetaan Reippaalla, JoKi ja LePa myöhemmin.
Muissa lohkoissa on myös pelejä pelattu. Tämän A lohkomme neljä parasta saavat vastaansa ensimmäisellä jatkopelikierroksella joukkueet lohkosta D. Kyseinen lohko näyttää hyvin tasaiselta. Kolme joukkuetta ehkä erottuu EPS, JÄPS ja Honka.


Tämän päivän hienoimmista suorituksista vastasi allekirjoittaneen mielestä poikien sarjan Brommapojkarna, jonka aamun pelin ehdein seurata. Suosittelen paikalla olevia käymään seuraamassa hienoa futista, jota joukkue esittää. Veikataan että etenee pitkälle näissä karkeloissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti