torstai 23. kesäkuuta 2016

Hyvää huomenta Maarienhamina ja Ålandia Cup

Täysin räjähtäneen somesuosion vuoksi laitetaan luettavaksi vielä finaalin ennakko:


Vastassa ovat syksyn 2015 Palloliiton piirien taitokilpailuiden tulosten vertailussa kaksi ikäluokan taitavinta tyttöjoukkueita. Pelataanko tänään sitten taitofutista vai meneekö taistelun puolelle? Molemmat joukkueet ovat valmiita kumpaankin. JYPK on tahkonnut pelejä keväällä Keski-Suomessa poikien sarjassa ja vanhempien tyttöjen sarjassa. Samoin Nice on pelannut vanhempien tyttöjen sarjoissa. Alkulohkopeli näytti jo suuntaa, pelissä pelattiin kovalla intensiteetillä suht lujaa. Aikaa ja tilaa ei ollut. Sitä yritetään nyt tehdä ja voittaa.


Ratkeaako peli maalivahteihin? Kummankin joukkueen tilanne on loistava. JYPK maalissa pitkä -04 tyttö. Meidän on turha yrittää suoraan aloituksesta maalia, jota on muutaman kerran jo yritetty. Meillä maalivahtitilanne myös hyvä. Täysin turha on heittää keskityspalloja maalille ja toivoa niiden tippuvan maalivahdilta tai menevän suoraan. Rankkareihin mahdollisesti mentäessä tilanne on myös tasainen.


Entä kenttäpelaajat. JYPK rakentaa rauhassa omasta päästä lähtien, puolustuksen paljon kierrättäessä ja välillä käyttäessä keskikentän keskimmäisellä. Laidat odottavat koko ajan vapauttavaa syöttöä. Nice taas luottaa hyvin organisoituun painetta kestävään puolustukseensa ja töitä tekevään keskikenttään.


Erikoistilanteetko ratkaisevat? Kaksi joukkuetta jotka menevät myös pääpalloihin. Molemmilla vaarallisia. Entä pienet kikat? Nicellä on valmiina pari tässä turnauksessa kokeilematonta juttua, samoin myös varmaan JYPK:llä. Lyhyillä kulmilla kumpaakaan ei yllätetä.


Valmennus? JYPK:stä emme tiedä mutta meillä ääntä piisaa. Luonteelleen ei vaan voi mitään. Jos nyt 7 vuotta näitä tyttöjä on ohjannut niin ei se päivässä muutu. Me tunnemme tytöt ja tytöt meidät. Suurin osa menee tytöillä toisesta korvasta ulos saman tien. Antaa noiden kahden kohnon huutaa...
Otamme kantaa kaikkeen mahdolliseen pelissä tapahtuvaan. Vastustajille emme huuda eli siinä raja. Tervetuloa kuuntelemaan lupaan että ääntä riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti